fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 24 December 2018 Current Affairs Quiz

24 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who Replaces Defence Head Mattis With Deputy Patrick Shanahan?
A) Barack Obama
B) Donald Trump
C) George W. Bush
D) Bill Clinton
Answer: B

2) Gitega named as the new capital of Which Country?
A) Kenya
B) Tanzania
C) Uganda
D) Burundi
Answer: D

3) Which State has been ranked on top 3 positions in Sustainable Development Goals Index?
A) Assam
B) Madhya Pradesh
C) Himachal Pradesh
D) Andhra Pradesh
Answer: C

4) Which Country successfully test-fires Agni-IV ballistic missile?
A) India
B) China
C) Japan
D) USA
Answer: A

5) Which State government announces Rs 10,000 crore KALIA scheme?
A) Andhra Pradesh
B) Odisha
C) Assam
D) Bihar
Answer: B

6) Who becomes Fastest Asian to Cycle the Globe?
A) Ranjit Singh
B) Sanuraj Sanandaraj
C) Sahil Kumar
D) Vedangi Kulkarni
Answer: D

7) Nightingale of Assam who was Passed Away?
A) Alka Yagnik
B) Asha Bhosle
C) Dipali Borthakur
D) Kishore Kumar
Answer: C

8) Who was conferred with Skoch Award 2018?
A) Suresh Prabhu
B) Nirmala Sitharaman
C) Anand Sharma
D) Kamal Nath
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team