fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 24 February 2019 Current Affairs Quiz

24 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Country appoints first female ambassador to United States?
A) Israel
B) Iran
C) Turkey
D) Saudi Arabia
Answer: D

2) Cobra Gold Military Exercises held in Which Country?
A) Japan
B) Thailand
C) China
D) Saudi Arabia
Answer: B

3) Who was conferred Digital India Awards 2018?
A) Ashwani Kumar
B) Kapil Sibal
C) Shri Ravi Shankar Prasad
D) D. V. Sadananda Gowda
Answer: C

4) Who becomes the 1st State to Deploy Dog Squad to Check Liquor Smuggling?
A) Bihar
B) Andhra Pradesh
C) Madhya Pradesh
D) Assam
Answer: A

5) Who wins gold at shooting World Cup?
A) Abhinav Bindra
B) Jitu Rai
C) Vijay Kumar
D) Apurvi Chandela
Answer: D

6) Which State becomes First State in mainland to get 2 Coast Guard Districts?
A) Bihar
B) Tripura
C) Tamil Nadu
D) Andhra Pradesh
Answer: C

7) Who was honoured with AHF’s Player of the Year?
A) Manpreet Singh
B) Krishan Pathak
C) Varun Kumar
D) Sumit
Answer: A

8) Veteran Telugu filmmaker Who has passed away?
A) Anurag Kashyap
B) Sanjay Leela Bhansali
C) Priyadarshan
D) Kodi Ramakrishna
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team