Breaking News
Home / gk / Quiz / 24 January 2019 Current Affairs Quiz

24 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who has been named the interim Finance Minister?
A) Piyush Goyal
B) Nitin Gadkari
C) Suresh Prabhu
D) Rajnath Singh
Answer: A

2) Which Country breaks off Diplomatic ties with the US?
A) Brazil
B) Argentina
C) Venezuela
D) Chile
Answer: C

3) Which Bank has appointed Ravneet Gill as MD & CEO?
A) Andhra Bank
B) Yes Bank
C) Bank of India
D) SBI
Answer: B

4) Global Investors Summit held in Which City?
A) Coimbatore
B) Madurai
C) Tiruchirappalli
D) Chennai
Answer: D

5) Which Country Growth to accelerate from 7.4% to 7.6% in FY20 according to UN report?
A) USA
B) Japan
C) India
D) Russia
Answer: C

6) How many Indian expats From UAE win Prestigious Pravasi Bharatiya Samman Award?
A) 3
B) 2
C) 4
D) 1
Answer: A

7) Who becomes fastest Indian to reach 100 ODI wickets?
A) MS Dhoni
B) Virat Kohli
C) Rohit Sharma
D) Mohammed Shami
Answer: D

8) Which day was observed as International Day of Education?
A) 24 January
B) 14 January
C) 04 January
D) 21 January
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team