fbpx
Breaking News
Home / 24 July 2018 Current Affairs Quiz

24 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) The first meeting of the India-Bangladesh Joint Committee on Border Haats was held in Which State?
(A) Madhya Pradesh
(B) Tripura
(C) Andhra pradesh
(D) Maharashtra
Answer: B

2) Who has embarked on his five-day, three-nation visit?
(A) P.V. Narasimha Rao
(B) Atal Bihari Vajpayee
(C) Manmohan Singh
(D) Narendra Modi
Answer: D

3) Which Country gets its 1st woman Chief Justice of High Court?
(A) Pakistan
(B) India
(C) Sri Lanka
(D) Bangladesh
Answer: A

4) Who has chaired of high level committee to check mob lynching?
(A) Jai Priye Prakash
(B) TY Das
(C) Girish Sankar
(D) Rajiv Gauba
Answer: D

5) Which Bank gets RBI nod to enter Bahrain, Kuwait, Singapore?
(A) Andhra Bank
(B) Federal Bank
(C) SBI
(D) YES Bank
Answer: B

6) Who is the first-ever CM to have visited all 75 districts of the state in just 16 months of his rule?
(A) Naveen Patnaik
(B) Mamata Banerjee
(C) Yogi Adityanath
(D) Chandrababu Naidu
Answer: C

7) Andrzej Bargiel became the first person to ski down the world’s 2nd highest mountain ________.
(A) K2
(B) Makalu
(C) Lhotse
(D) Mount Everest
Answer: A

8) Who has breaks own national record in 400m?
(A) Thonakal Gopi
(B) Nitendra Singh Rawat
(C) Anju Bobby George
(D) Muhammed Anas
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team