fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 24 May 2018 Current Affairs Quiz

24 May 2018 Current Affairs Quiz

1) Who took oath as new Karnataka Chief Minister?
(A) HD Kumaraswamy
(B) B. S. Yeddyurappa
(C) Siddaramaiah
(D) Jagadish Shettar
Answer: A

2) Who has been appointed as the part-time official director of BHEL?
(A) Ranjit Rae
(B) Amitabh Mathur
(C) Pravin Agrawal
(D) Surama Padhy
Answer: C

3) Who has become the champion of the 3rd Kolkata open International Grandmasters Chess Tournament?
(A) Srinath Narayanan
(B) Dibyendu Barua
(C) Shyam Sundar M
(D) Deep Sengupta
Answer: A

4) Which star international cricketer announced his resignation?
(A) Hashim Amla
(B) AB de Villiers
(C) David Warner
(D) Kane Williamson
Answer: B

5) Name the celebrity to be conferred with the BRICS Business Forum Leadership Lifetime Achievement Award 2018.
(A) Lata Mangeshkar
(B) Rekha
(C) Dharmendra
(D) Sridevi
Answer: D

6) Which bank reports loss of Rs. 7,718 crore in march quarter?
(A) State Bank of India
(B) Andhra Bank
(C) Bank of Baroda
(D) YES Bank
Answer: A

7) Name the Iconic hollywood film poster creator who passed away at the age of 97.
(A) Jeff Gaither
(B) Bill Gold
(C) Sidney Gaunt
(D) Tom Geismar
Answer: B

8) The Navy conducted a security exercise called prasthan in the offshore development area off the coast of _________.
(A) Vizag
(B) Cochin
(C) Paradip
(D) Mumbai
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team