Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 24 November 2018 Current Affairs Quiz

24 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has appointed as ‘Youth Advocate’ for NE?
A) Sonu Nigam
B) Lata Mangeshkar
C) Shreya Ghoshal
D) Nahid Afrin
Answer:D

2) Which State topped in employability rate, talent quality according to 6th India Skills Report?
A) Bihar
B) Andhra Pradesh
C) Himachal Pradesh
D) Madhya Pradesh
Answer:B

3) Which of the following body has been awarded by Asia Environment Enforcement Awards, 2018 of UNEP?
A) WCCB
B) WII
C) NPCB
D) SEBI
Answer:A

4) Which Bank appointed Sidharth Rath as MD?
A) Andhra Bank
B) State Bank of India
C) State Bank of Mauritius
D) Bank of India
Answer:C

5) Which of the following will be honoured with International Federation of Film Producers Association (FIAPF) Award, 2018?
A) Anupam Kher
B) Nandita Das
C) Anurag Kashyap
D) Sonu Nigam
Answer:B

6) Which Bank launches personal loan facility for salaried individuals?
A) Andhra Bank
B) State Bank of India
C) State Bank of Mauritius
D) Ujjivan Small Finance Bank
Answer: D

7) Former Chelsea striker who has announces retirement at 40?
A) Samassi Abou
B) Fousseni Bamba
C) Didier Drogba
D) Charles Dago
Answer: C

8) Noted Indian Classical Musician Who has passed away?
A) Ustad Imrat Khan
B) A. R. Rahman
C) Ilaiyaraaja
D) Anu Malik
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team