Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 24 October 2018 Current Affairs Quiz

24 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Paul Biya wins 7th term as President of Which Country?
A) Angola
B) Cameroon
C) Gabon
D) Chad
Answer: B

2) Who is appointed as the independent director of Cyient?
A) Rajeev Bindal
B) Gulab Singh Thakur
C) Vidya Stokes
D) Vikas Sehgal
Answer: D

3) India’s longest bridge to be built across which river?
A) Brahmaputra
B) Ganga
C) Yamuna
D) Kosi
Answer: A

4) 1st Trilateral meeting among India, Afghanistan & Iran Held in which City?
A) Shiraz
B) Isfahan
C) Tehran
D) Mashhad
Answer: C

5) From which year Investment Promotion award were presented annually?
A) 2005
B) 2002
C) 2015
D) 2016
Answer: B

6) Which Sri Lanka Spinner to retire after first England Test?
A) Lasith Malinga
B) Suranga Lakmal
C) Lahiru Kumara
D) Rangana Herath
Answer: D

7) Rs 728 cr capital infusion to which bank from government?
A) Syndicate Bank
B) Andhra Bank
C) SBI
D) YES Bank
Answer: A

8) Which day was observed as United Nations Day?
A) 03 October
B) 04 October
C) 24 October
D) 14 October
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team