Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 25 August 2018 Current Affairs Quiz

25 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is appointed as Governor of Bihar?
A) Nitish Kumar
B) Satya Pal Malik
C) Lalji Tandon
D) Mukesh Rasik Bhai Shah
Answer:C

2) Chinese Defence Minister, who visited India recently is?
A) Ryamizard Ryacudu
B) Wei Fenghe
C) Itsunori Onodera
D) Dasho Tshering Tobgay
Answer:B

3) Where has India’s biggest techno hub inaugurated?
A) Jalandhar
B) Pune
C) Delhi
D) Jaipur
Answer:D

4) What is the name of the book written by Khaled Hosseini?
A) Sea Prayer
B) A kite runner
C) A Thousand Splendid Suns
D) And the Mountains Echoed
Answer:A

5) Recently, which Veteran Indian Women’s team pacer has announced her retirement from T20 Internationals?
A) Mitali Raj
B) Mansi Joshi
C) Jhulan Goswami
D) Deepti Sharma
Answer:C

6) Debu Bose passes away recently. He is popularly known as ___________.
A) Singer
B) Actor
C) Politician
D) Poet
Answer:B

7) Which Bank launches World’s 1st blockchain bond?
A) RBI
B) SBI
C) Andhra Bank
D) World Bank
Answer:D

8) Who has as appointed Chairman of panel to decide vedanta’s plea?
A) Krishna Murari
B) Alok Aradhe
C) S J Vazifdar
D) Sanjay Karol
Answer:C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team