fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 25 December 2018 Current Affairs Quiz

25 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is elected as president of Archery Association of India?
A) B V P Rao
B) Ramesh Gupta
C) Naresh Kumar
D) Dilip Kumar
Answer: A

2) 1st Meeting of Follow-up Committee held in Which Country?
A) Israel
B) Syria
C) Iran
D) Turkey
Answer: C

3) Who conferred with Mohammed Rafi Award?
A) Shreya Ghoshal
B) Usha Timothy
C) Sonu Nigam
D) Kumar Sanu
Answer: B

4) PM Modi inaugurates Bogibeel Bridge in Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) Assam
Answer: D

5) Which Bank to soon release New Rs 20 Note?
A) SBI
B) Andhra Bank
C) RBI
D) Bank of India
Answer: C

6) Which day was observed as Good Governance Day?
A) 15 December
B) 25 December
C) 05 December
D) 23 December
Answer: B

7) Which County Real Madrid won the Club World Cup?
A) Germany
B) France
C) Spain
D) Italy
Answer: C

8) Social worker and Padma Shri awardee Sulagitti Narasamma passed away in Which City?
A) Bengaluru
B) Mangalore
C) Hubli
D) Belgaum
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team