fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 25 February 2019 Current Affairs Quiz

25 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who Signs SPD-4 to Create US Space Force?
A) Barack Obama
B) George W. Bush
C) Bill Clinton
D) Donald Trump
Answer: D

2) Which Country Starts Trading New Currency RTGS dollar?
A) South Africa
B) Zimbabwe
C) Nigeria
D) Kenya
Answer: B

3) Who is the new US ambassador to the UN?
A) Indra Nooyi
B) Oprah Winfrey
C) Kelly Knight Craft
D) Mary T. Barra
Answer: C

4) Who has been elected as WFI President?
A) Brij Bhushan Sharan
B) Naramalli Sivaprasad
C) PV. Midhun Reddy
D) Mekapati Rajamohan Reddy
Answer: A

5) Global Business Summit held in Which City?
A) Kanpur
B) New Delhi
C) Roorkee
D) None of the above
Answer: B

6) Which State launches boat ambulance service for remote areas?
A) Kanpur
B) Andhra Pradesh
C) Telangana
D) Odisha
Answer: D

7) Which Country votes on new constitution?
A) Bahamas
B) Jamaica
C) Cuba
D) Haiti
Answer: C

8) Which Bank formalised USD 75-billion swap pact with Bank of Japan?
A) RBI
B) SBI
C) Andhra Bank
D) Bank of India
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team