Breaking News
Home / gk / Quiz / 25 January 2019 Current Affairs Quiz

25 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Airlines appointed Ronojoy Dutta as its new CEO?
A) IndiGo
B) Jet Airways
C) Air India
D) British Airways
Answer: A

2) Which Country President appoints Christophe Joseph Marie Dabire as new PM?
A) Nigeria
B) Cape Verde
C) Burkina Faso
D) Sierra Leone
Answer: C

3) Which Space Institute successfully launched Microsat R into space?
A) ICRDCE
B) ISRO
C) NASA
D) None of the above
Answer: B

4) Who honoured with Sansad Ratna Award?
A) Virender Kashyap
B) Ram Swaroop Sharma
C) Shanta Kumar
D) Anurag Thakur
Answer: D

5) Which Cricketer announces retirement from all forms of Cricket?
A) Hashim Amla
B) Ram Swaroop Sharma
C) Johan Botha
D) Faf du Plessis
Answer: C

6) Which day was observed as National Voters Day?
A) 25 January
B) 15 January
C) 05 January
D) 20 January
Answer: A

7) Krishna Sobti Passes Away. He is popularly known as ____________.
A) Singer
B) Writer
C) Actor
D) None of the above
Answer: B

8) Pulitzer Prize-Winning Columnist who has passed away?
A) Carl Bernstein
B) Bob Woodward
C) Barbara Walters
D) Russell Baker
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team