Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 25 July 2018 Current Affairs Quiz

25 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is the CCO of Bajaj Auto Ltd.?
(A) Rajiv Bajaj
(B) Pradeep Shrivastava
(C) Abraham Joseph
(D) Rakesh Sharma
Answer: D

2) Which of the following Bill did Lok Sabha recently pass?
(A) EMPA Amendment Bill
(B) NCTE Amendment Bill
(C) Teaching and Higher Education Amendment Bill
(D) The School Standards and Framework Bill
Answer: B

3) Which country became India’s Second largest oil supplier?
(A) Iran
(B) Iraq
(C) Saudi Arabia
(D) Qatar
Answer: A

4) Which poet named in Man Booker Prize long list?
(A) Louise Glück
(B) Billy Collins
(C) Michael Ondaatje
(D) Mary Oliver
Answer: C

5) Who has the AIFF player of the year?
(A) Sunil Chhetri
(B) Subrata Pal
(C) Bhaichung Bhutia
(D) Sandesh Jhingan
Answer: A

6) Which of the following Indian Actress has been listed in world’s top 500 entertainment leaders by Variety magazine?
(A) Katrina Kaif
(B) Aishwarya Rai Bachchan
(C) Priyanka Chopra
(D) Deepika Padukone
Answer: C

7) Which Country is hosting the multinational air Exercise Pitch Black – 18?
(A) Australia
(B) Sri Lanka
(C) China
(D) UK
Answer: A

8) Which Veteran Bengali actress died recently due to cardiac arrest?
(A) Debolina Dutta
(B) Indrani Dutta
(C) Churni Ganguly
(D) Basabi Nandi
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team