Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 25 November 2018 Current Affairs Quiz

25 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Uber Eats appointed who has its first brand ambassador of India?
A) Anushka Sharma
B) Alia Bhatt
C) Priyanka Chopra
D) Katrina Kaif
Answer: B

2) Which Country GDP to slow down marginally, but remain strong at 7.5% in 2019 & 2020?
A) USA
B) Russia
C) China
D) India
Answer: D

3) Which State seeks Rs.14,910 crore aid from Centre?
A) Tamil Nadu
B) Andhra Pradesh
C) Madhya Pradesh
D) Bihar
Answer: A

4) Who won the Young Scientist award?
A) Z. Ahmad
B) Ashok Kumar Ahuja
C) Vimal Chandra
D) MK Arora
Answer: C

5) Who scripts history, becomes six-time boxing World Champion?
A) Mary Kom
B) Vikas Krishan Yadav
C) Vijender Singh
D) Amit Panghal
Answer: A

6) Who released the book The Illustrated History of Indian Hockey: A Saga of Triumph, Pain and Dreams?
A) Sushma Swaraj
B) Rajnath Singh
C) Suresh Prabhu
D) Arun Jaitley
Answer: D

7) Former Indian Hockey Player who has passed away?
A) Sardar Singh
B) Sandeep Michael
C) K. D. Singh
D) Leslie Claudius
Answer: B

8) Who has been appointed to be the new Mayor of Kolkata Municipal Corporation?
A) Shashi Tharoor
B) Firhad Hakim
C) Lalu Prasad Yadav
D) Mulayam Singh Yadav
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team