Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 25 October 2018 Current Affairs Quiz

25 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Govt appoints Who has as interim CBI director?
A) Pramod Asthana
B) Anand Prakash
C) Nageshwar Rao
D) Sanjay Rana
Answer: C

2) Global Agriculture Leadership Summit 2018 held in Which City?
A) New Delhi
B) Kanpur
C) Faridkot
D) Patiala
Answer: A

3) Who has conferred with 2018 Seoul Peace Prize?
A) Inder K Gujral
B) Atal Bihari Vajpayee
C) Manmohan Singh
D) Narendra Modi
Answer: D

4) Who has appointed CEO of Paytm Payments Bank?
A) Renu Satti
B) Satish Kumar Gupta
C) Sanjay Jindal
D) Aditya Puri
Answer: B

5) How many Indian-Americans named in Time Magazine’s ‘Health Care 50′ List?
A) 1
B) 4
C) 3
D) 2
Answer: C

6) Which of the following will be awarded by World Agriculture Prize instituted by the ICFA?
A) M.S. Swaminathan
B) Vandana Shiva
C) Robert Fraley
D) Devinder Sharma
Answer: A

7) Who becomes fastest to reach 10,000 Runs in history of ODI Cricket?
A) Rahul Dravid
B) Rohit Sharma
C) Mahendra Singh Dhoni
D) Virat Kohli
Answer: D

8) Which Bank lifts the ban on Fino Payments Bank to open new accounts?
A) SBI
B) RBI
C) Andhra Bank
D) YES Bank
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team