Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 25 September 2018 Current Affairs Quiz

25 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 25 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Supreme court constitutes committee to look into jail reforms. Who is the head of this Committee?
A) Vikramajit Sen
B) Prafulla Chandra Pant
C) Amitava Roy
D) M. Y. Eqbal
Answer:C

2) Who has assumed charge as MD & CEO of Andhra Bank?
A) J Packirisamy
B) Rajnish Kumar
C) Suresh N Patel
D) Ravindra Prabhakar Marathe
Answer:A

3) Which co-founders of the photo-sharing app Instagram announced resign ?
A) Mike Krieger & Jeremy Levitt
B) Mike Krieger & David Karp
C) Kevin Systrom & Jeremy Levitt
D) Kevin Systrom & Mike Krieger
Answer:D

4) Who has been appointed the Chairman of House Panel on Defence?
A) P.Sathasivam
B) Kalraj Mishra
C) Anurag Thakur
D) Jagdish Singh Khehar
Answer:B

5) Which Croatia’s Footballer wins FIFA’s best player of the year award?
A) Luka Modric
B) Ivan Rakitic
C) Mario Mandzukic
D) Dejan Lovren
Answer:A

6) Who has won Men’s singles in China Open title?
A) Kento Momota
B) A S Ginting
C) Sinisuka Ginting
D) Anthony Sinisuka
Answer:C

7) Which states are 3 Best Performing States in Ease of Living Index?
A) AP, Odisha & Maharashtra
B) AP, Odisha & MP
C) MP, Odisha & Maharashtra
D) Odisha, AP & Maharashtra
Answer: B

8) Former BCCI president has died following an acute lung infection recently?
A) S K Wankhede
B) NKP Salve
C) S Sriraman
D) Biswanath Dutt
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team