Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 26 August 2018 Current Affairs Quiz

26 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 26 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who was appointed as Assocham Secretary General?
A) Suresh Raj
B) U K Varma
C) Naresh Kumar
D) Dinesh Karthick
Answer: B

2) Finance Ministry ranks which bank as best PSU bank in the overall digital transactions category in India?
A) Bank of Baroda
B) Canara Bank
C) Punjab National Bank
D) Indian Bank
Answer: C

3) India to grow at ___ in 2018, 2019 according to Moody’s Report?
A) 7.5%
B) 7.1%
C) 6.5%
D) 5.1%
Answer: A

4) Prime Minister Narendra Modi one day Visit to which state?
A) Assam
B) Haryana
C) Bihar
D) Gujarat
Answer: D

5) _____ on top in the list of highest polluted cities according to Center for Science and Environment?
A) Kolkata
B) Hyderabad
C) Delhi
D) Pune
Answer: C

6) Who has been appointed new chairman of DRDO?
A) Sanjay Mitra
B) S Christopher
C) G Satheesh Reddy
D) Mrinal S Das
Answer: C

7) Tejinder Pal Singh Toor, who clinched Gold in Which men’s at the 2018 Jakarta Asian Games?
A) Shot Put
B) Badminton
C) Bowling
D) Sprint
Answer: A

8) Atal Ji Ne Kaha: A book on which former Prime Minister?
A) Gulzarilal Nanda
B) Morarji Desai
C) Jawaharlal Nehru
D) Atal Bihari Vajpayee
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team