Breaking News
Home / gk / Quiz / 26 February 2019 Current Affairs Quiz

26 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 26 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Governor of Gezira state who was appointed as Sudan’s prime minister?
A) Mohamed Tahir Ayala
B) Bor Wutchok Bor
C) Peter Bol Kong Guoth
D) Baba Medan Konyi
Answer: A

2) Which Country to Attend OIC Meet for 1st Time in Abu Dhabi?
A) USA
B) China
C) India
D) None of the above
Answer: C

3) Who was honoured with Lifetime Achievement Award at the FMSCI annual awards function?
A) Narain Karthikeyan
B) G.R. Karthikeyan
C) Pavarna Karthikeyan
D) None of the above
Answer: B

4) Which State Govt launched 100-day employment scheme for youths?
A) Bihar
B) Uttar Pradesh
C) Andhra Pradesh
D) Madhya Pradesh
Answer: D

5) Who clinches gold in 10m air rifle at Shooting World Cup?
A) Abhinav Bindra
B) Jitu Rai
C) Saurabh Chaudhary
D) Vijay Kumar
Answer: C

6) World Bank, UN, SIDBI launch how many crores Women’s Livelihood Bond?
A) 300
B) 200
C) 500
D) 100
Answer: A

7) Who wins Cannes International Open Trophy?
A) Harika Dronavalli
B) Abhijeet Gupta
C) Baskaran Adhiban
D) Harikrishna
Answer: B

8) Ko Channabasappa passes away. He is popularly Known as _______________.
A) Politician
B) Singer
C) Actor
D) Writer
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team