fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 26 July 2018 Current Affairs Quiz

26 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 26 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) 2nd Meeting of National Council on India’s Nutrition Challenges was held in which City?
(A) Ghaziabad
(B) Faridabad
(C) Gurugram
(D) New Delhi
Answer: D

2) Which Company appointed Rishi Srivastava as CEO & MD?
(A) AEGON Life Insurance
(B) Tata AIA Life Insurance
(C) Aviva Life Insurance
(D) Bajaj Allianz Life Insurance
Answer: B

3) Which Country drops 3 ranks in FDI Confidence Index?
(A) India
(B) Afghanistan
(C) Bangladesh
(D) Maldives
Answer: A

4) Which State overtakes Tamil Nadu in renewable energy?
(A) Andhra Pradesh
(B) Madhya Pradesh
(C) Karnataka
(D) Maharashtra
Answer: C

5) Who has writer of the titled ‘Gandhi The years that changed the world (1914-1948)’?
(A) Ramachandra Guha
(B) Romila Thapar
(C) Irfan Habib
(D) S. T. Joshi
Answer: A

6) Who won Formula One 2018 German Grand Prix?
(A) Sebastian Vettel
(B) Valtteri Bottas
(C) Lewis Hamilton
(D) Kimi Raikkonen
Answer: C

7) Recently Analjit Singh appointed non-executive Chairman of which of the following?
(A) Max Financial Services
(B) Bajaj Finance Limited
(C) Muthoot Finance
(D) Max Financial Services
Answer: A

8) Which State sees 300% jump in FDI inflows?
(A) Kerala
(B) Karnataka
(C) Madhya Pradesh
(D) Odisha
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team