Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 26 November 2018 Current Affairs Quiz

26 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 26 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Indian Cricketer appointed is the brand ambassador of Apollo Tyres?
A) Sachin Tendulkar
B) MS Dhoni
C) Virat Kohli
D) Ajinkya Rahane
Answer: A

2) Which Company wins CII-Exim Bank Business Award?
A) BECIL
B) PGCIL
C) BEL
D) None of the above
Answer: C

3) Which Badminton player win gold in Syed Modi International Championships?
A) Chetan Anand
B) Sameer Verma
C) Jwala Gutta
D) Lakshya Sen
Answer: B

4) NBFC Mudra loans grew faster than banks in which Financial Year?
A) 2015
B) 2016
C) 2017
D) 2018
Answer: D

5) Which Sr Artist conferred with Kuncha Kala Tapasvi award for his life time achievement?
A) Maya Burman
B) A.N. Patil
C) Dayanita Singh
D) Gogi Saroj Pal
Answer: B

6) Sonia Chahal is related to which sports?
A) Boxing
B) Badminton
C) Hockey
D) Cricket
Answer: A

7) Which Language actor and former minister Ambareesh passed away?
A) Telugu
B) Malayalam
C) Kannada
D) Hindi
Answer: C

8) Which day was observed as National Milk Day?
A) November 16
B) November 26
C) November 06
D) November 02
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team