fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 27 August 2018 Current Affairs Quiz

27 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 27 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who will be honoured with the Game Changer of 2018 title by Asia Society?
A) Indra Nooyi
B) Satya Nadella
C) Ajay Banga
D) Sundar Pichai
Answer: A

2) SBI expects ___ credit growth in FY19.
A) 9%
B) 11%
C) 10%
D) 8.5%
Answer: C

3) Name the country in which G20 Digital Economy Ministerial meeting was held?
A) Chile
B) Brazil
C) Uruguay
D) Argentina
Answer: D

4) Which country wins its first FIFA U-20 Women’s World Cup title in France?
A) Spain
B) England
C) Japan
D) Brazil
Answer: C

5) ____ won International Arbitration award?
A) Reliance Power
B) Tata Power
C) Adani Power
D) JSW Energy
Answer: A

6) Who set a new world record of most economical bowler in the T20 cricket while playing 2018 CPL?
A) Wahab Riaz
B) Mohammad Irfan
C) Umar Akmal
D) Shoaib Malik
Answer: B

7) Who appointed as head coach of Zimbabwe cricket team?
A) Wahab Riaz
B) Justin Langer
C) Ravi Shastri
D) Lalchand Rajput
Answer: D

8) Which Indian city topped in clean transport as per Centre for Science and Environment?
A) Bhopal
B) Vijayawada
C) Chandigarh
D) Lucknow
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team