Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 27 December 2018 Current Affairs Quiz

27 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 27 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who was appointed India’s new chief men’s boxing coach?
A) Brian McIntrye
B) Joe Gallagher
C) CA Kuttappa
D) Derrick James
Answer: C

2) Bhutanese PM Dr. Lotay Tshering on 3-day Visit to Which Country?
A) India
B) Japan
C) China
D) USA
Answer: A

3) Eminent Sitar Player Who conferred Tansen Samman, 2018?
A) Anoushka Shankar
B) Manju Mehta
C) Norah Jones
D) Alev Lenz
Answer: B

4) Which Country Formally Announces IWC Withdrawal to Resume Commercial Whaling?
A) China
B) Pakistan
C) India
D) Japan
Answer: D

5) The Centre has reportedly decided to rename how many islands in Andaman and Nicobar?
A) 3
B) 4
C) 2
D) 5
Answer: A

6) Who wins ‘Top Debater in the World’ Title?
A) Tejas Subramaniam
B) Harsith Ravichandran
C) Aadi Sai Vijaykaran
D) Chandrasekar Sriram
Answer: C

7) Who became the youngest woman to win 50 World Cup ski races?
A) Lindsey Vonn
B) Mikaela Shiffrin
C) Steven Nyman
D) Julia Mancuso
Answer: B

8) Which State Declares Kuno as National Park?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Assam
D) Madhya Pradesh
Answer: D

9) Which Govt Agency has made it clear that Aadhaar not mandatory for admission in schools?
A) UIDAI
B) National Informatics Centre
C) Ministry of Electronics & Information Technology
D) National Investigation Agency
Answer: A

10) Which Cricketer Inducted into ICC Hall of Fame?
A) Steve Smith
B) Glenn Maxwell
C) Ricky Ponting
D) David Warner
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team