Breaking News
Home / gk / Quiz / 27 February 2019 Current Affairs Quiz

27 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 27 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was joins Amazon Board of Directors?
A) Ratan Tata
B) Indra Nooyi
C) Satya Nadella
D) Azim Premji
Answer: B

2) Who Re-Elected Nigerian President?
A) Goodluck Jonathan
B) Umaru Musa Yar Adua
C) Olusegun Obasanjo
D) Muhammadu Buhari
Answer: D

3) India destroys Jaish-e-Mohammeds biggest camp in Which Country?
A) USA
B) China
C) Pakistan
D) None of the above
Answer: C

4) India ranked how many place in the overall Inclusive Internet Index 2019?
A) 47
B) 45
C) 43
D) 42
Answer: A

5) Who was appointed as chairman of NBT?
A) G. Madhavan Nair
B) Shailesh Nayak
C) K. Radhakrishnan
D) Govind Prasad Sharma
Answer: D

6) Which Country foreign minister Javad Zarif resigns?
A) Turkey
B) Iran
C) Zimbabwe
D) Malaysia
Answer: B

7) Who was presented the Gandhi Peace Prize?
A) Prime Minister
B) Chief Minister
C) President
D) None of the above
Answer: C

8) Which Bank Ties Up With German KfW for USD 130m to Refinance Solar Units?
A) Bank of Baroda
B) Canara Bank
C) Indian Bank
D) None of the above
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team