Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 27 November 2018 Current Affairs Quiz

27 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 27 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has been appointed as the new Chief Election Commissioner of India?
A) Sunil Arora
B) OP Rawat
C) C. P. Gurnani
D) Rashesh Shah
Answer: A

2) Which Country Foreign Minister Teodor Melescanu is on an official visit to India?
A) Montenegro
B) Bulgaria
C) Romanian
D) Serbia
Answer: C

3) Which Country GDP growth in Q2 likely to slow to 7.5-7.6% according SBI estimates?
A) Montenegro
B) India
C) Russia
D) China
Answer: B

4) India & ADB Sign 200 Million Loan to improve State Highways in Which State?
A) Haryana
B) Andhra Pradesh
C) Chhattisgarh
D) Bihar
Answer: D

5) Which Country win FIH Women’s Hockey Champions Trophy?
A) Netherland
B) Germany
C) France
D) Italy
Answer: A

6) Which Space Center InSight Lands on Mars 7 months after launch?
A) KCST
B) NADA
C) NASA
D) None of the above
Answer: C

7) Who won a double gold in junior sport pistol?
A) Naveen Jindal
B) Manu Bhaker
C) Anish Bhanwala
D) Sanjeev Rajput
Answer: B

8) Veteran & former Union minister who has passed away?
A) Ram Vilas Paswan
B) Asaf Ali
C) Nitish Kumar
D) C K Jaffer Sharief
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team