Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 27 October 2018 Current Affairs Quiz

27 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 27 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has sworn in as Sri Lanka’s new PM?
A) Ranil Wickremesinghe
B) Mahinda Rajapaksa
C) D. M. Jayaratne
D) Ratnasiri Wickremanayake
Answer: B

2) Which of the following has appointed former SBI Chairman Arundhati Bhattacharya as independent director?
A) Infosys
B) Tech Mahindra
C) HTC
D) Wipro
Answer: D

3) Which Country has most outward migrants in 2017 according to ADB report?
A) India
B) China
C) Russia
D) None of the above
Answer: A

4) World’s largest airport ‘under one roof’ to open in which City?
A) Izmir
B) Ankara
C) Istanbul
D) Antalya
Answer: C

5) 2nd International conference on Primary Health Care held in which Country?
A) Uzbekistan
B) Kazakhstan
C) Kyrgyzstan
D) Tajikistana
Answer: B

6) Who was announced as one of the four winners of the 2018 UN Human Rights Prize?
A) Hina Jilani
B) Ansar Burney
C) Rashid Rehman
D) Asma Jahangir
Answer: D

7) Which day was observed as World Day for Audiovisual Heritage?
A) October 27
B) October 17
C) October 07
D) October 09
Answer: A

8) Who regains World No. 2 spot in BWF rankings?
A) Saina Nehwal
B) Srikanth Kidambi
C) PV Sindhu
D) Pullela Gopichand
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team