Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 28 August 2018 Current Affairs Quiz

28 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has sworn in as the 16th Governor of Sikkim?
A) Baby Rani Maurya
B) Ram Kripal Yadav
C) Ganga Prasad
D) Acharya Dev Vrat
Answer:C

2) 3rd Indian Ocean Conference was held in which country?
A) Vietnam
B) Nepal
C) Bahrain
D) Bangladesh
Answer:A

3) Who is the head of the Committee on review of Company Act 2013?
A) Arun Jaitley
B) Injeti Srinivas
C) PP Choudhary
D) None of the above
Answer:B

4) Who will be honoured with the Game Changer of the Year award?
A) Gautam Adani
B) Chanda Kochhar
C) Mary T. Barra
D) Indra Nooyi
Answer:D

5) Which Bank gets top rank in Digital Transaction?
A) Andhra Bank
B) Punjab National Bank
C) SBI
D) YES Bank
Answer:B

6) Which Space Commission to send 1st Indian into space by 2022?
A) NADA
B) NASA
C) KCST
D) ISRO
Answer:D

7) Which US senator passed away recently?
A) Mike Crapo
B) James Risch
C) John McCain
D) Mazie Hirono
Answer:C

8) Who has appointed as Chairman of the DRDO?
A) Avinash Chander
B) G Satheesh Reddy
C) S. Christopher
D) None of the above
Answer:B

 

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team