fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 28 December 2018 Current Affairs Quiz

28 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is appointed as the CEO of FedEx Express?
A) Rahul Agarwal
B) David L Cunningham
C) Shirley Ann Jackson
D) Rajesh Subramaniam
Answer: D

2) 12th Annual ISDSI Conference held in Which City?
A) New Delhi
B) Mumbai
C) Hyderabad
D) Chennai
Answer: B

3) Which Company appoints Chacko Thomas as MD & CEO?
A) Alterra Coffee Roasters
B) An Giang Coffee
C) Tata Coffee
D) Barcaffe
Answer: C

4) Which State Launches Vajpayee International Schools for Rural Students?
A) Andhra Pradesh
B) Maharashtra
C) Bihar
D) Assam
Answer: B

5) Which Space Center Completes Fourth Orbit-Raising Manoeuvre Of GSAT-7A?
A) KSCT
B) NASA
C) VSSC
D) ISRO
Answer: D

6) Who was conferred the ‘Champions of Change’ award?
A) Okram Ibobi Singh
B) Radhabinod Koijam
C) Biren Singh
D) Wahengbam Nipamacha Singh
Answer: C

7) Divya Patidar Joshi belongs to Which State?
A) Madhya Pradesh
B) Andhra Pradesh
C) Bihar
D) Gujarat
Answer: A

8) Vice Chancellor of the University of Kashmir who has passed away?
A) Talat Ahmad
B) Mushir-ul-Haq
C) J. A. K. Tareen
D) Hamidi Kashmiri
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team