fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 28 February 2019 Current Affairs Quiz

28 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Bank appoints LIC’s Hemant Bhargava as Non-Executive Chairman?
A) IDBI Bank
B) SBI
C) Andhra Bank
D) Bank of India
Answer: A

2) Which Country successfully test-fires two Quick Reaction Surface-to-Air Missiless?
A) China
B) Japan
C) India
D) USA
Answer: C

3) Who launched the book Quality, Accreditation, and Ranking?
A) Mohammad Hamid Ansari
B) M Venkaiah Naidu
C) Bhairon Singh Shekhawat
D) Krishan Kant
Answer: B

4) RBI Removes Which Banks from PCA Framework?
A) Dhanlaxmi Bank
B) Allahabad Bank
C) Corporation Bank
D) All of the above
Answer: D

5) Which Indian becomes world’s eighth-richest person with a net worth of $54 billion?
A) A.SP Hinduja
B) Mukesh Ambani
C) Azim Premji
D) Lakshmi Mittal
Answer: B

6) Which Companies Honoured with Saubhagya Award?
A) CZPDC, Bhopal
B) WZPDC, Indore
C) A & C
D) None of the above
Answer: C

7) Who win Gold in 10m Air Pistol Mixed Team?
A) Manu Bhaker
B) Apurvi Chandela
C) Mehuli Ghosh
D) Heena Sidhu
Answer: A

8) Which day was observed as National Science Day?
A) 20 February
B) 08 February
C) 18 February
D) 28 February
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team