Breaking News

28 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Country replaces Japan to be world’s second largest steel producer?
A) USA
B) Nepal
C) China
D) India
Ans: D

2) India gifts 30 ambulances, 6 buses to Which Country on Republic Day?
A) USA
B) Nepal
C) China
D) Pakistan
Ans: B

3) India Railways has names Train 18 as __________.
A) Vande Bharat Express
B) Bharat Mata Express
C) Indian Express
D) Superfast Bhartiya Express
Ans: A

4) GST on Haj Reduced from 18% to how many Percentage?
A) 8
B) 7
C) 5
D) 6
Ans: C

5) Who was appointed Brand Ambassador for Flamingo?
A) Aamir Khan
B) Shahrukh Khan
C) Akshay Kumar
D) Hrithik Roshan
Ans: D

6) Recently who won the title of the men’s singles Australian open?
A) Novak Djokovik
B) Rafael Nadal
C) Roger Federer
D) None of the above
Ans: A

7) Which day was observed as Data Protection Day?
A) January 18
B) January 25
C) January 28
D) January 08
Ans: C

8) Former Defence Minister Who has passed away Recently?
A) Manohar Parrikar
B) George Fernandes
C) A. K. Antony
D) Jaswant Singh
Ans: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team