fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 28 July 2018 Current Affairs Quiz

28 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) The 6th India-UK Science & Innovation Council (SIC) meeting held in which City?
(A) Amritsar
(B) Faridkot
(C) New Delhi
(D) Kanpur
Answer: C

2) Who has appointed as Chancellor of Pondicherry University?
(A) Venkaiah Naidu
(B) B. D. Jatti
(C) K. R. Narayanan
(D) R. Venkataraman
Answer: A

3) Which two of the following Indians are among 2018 Ramon Magsaysay award winners?
(A) Afroz Shah & Bharat Vatwani
(B) Bharat Vatwani & Afroz Shah
(C) Afroz Shah & Madhav Chavan
(D) Bharat Vaswani & Sonam Wangchuk
Answer: D

4) Who has been re appointed as the coach for Brazil Team?
(A) Coach Steve Spurrier
(B) Coach Leonardo Bacchi
(C) Coach Nick Saban
(D) Coach Jim Harbaugh
Answer: B

5) Who will head of the IRDAI constituted a 16-member committee?
(A) P.J. Joseph
(B) Raj Kumar Sharma
(C) Sumit Arora
(D) Bhaskar Roy
Answer: A

6) Who has win on the men’s doubles title at Lagos International Badminton?
(A) Sumeeth Reddy & Anup Sridhar
(B) Chirag Shetty & Sumeeth Reddy
(C) Manu Attri & Chirag Shetty
(D) Manu Attri & Sumeeth Reddy
Answer: D

7) Which day was observed as World Hepatitis day?
(A) 28 July
(B) 22 July
(C) 23 July
(D) 12 July
Answer: A

8) Cherkallam Abdullah died after a long term illness at his residence. He is former Minister?
(A) Karnataka
(B) Tamil Nadu
(C) Maharashtra
(D) Kerala
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team