Breaking News
Home / gk / Quiz / 28 June 2018 Current Affairs Quiz

28 June 2018 Current Affairs Quiz

1) Name the Pakistan’s National Security Advisor who resigned from his post?
(A) Nasser Khan Janjua
(B) Sartaj Aziz
(C) Tariq Fatemi
(D) Mahmud Ali Durrani
Answer: A

2) In a historic first, which country lifts ban on female drivers?
(A) United Arab Emirates
(B) Qatar
(C) Saudi Arabia
(D) Iraq
Answer: C

3) Name the Indian shooter who sets World record by winning gold in the ISSF Jr World Cup?
(A) Anhad Jawanda
(B) Manu Bhaker
(C) Anish Bhanwala
(D) Saurabh Chaudhary
Answer: D

4) According to a Mercer survey, which Indian city is costlier than Washington and Melbourne?
(A) Banglore
(B) Mumbai
(C) Hyderabad
(D) Chennai
Answer: B

5) India Ranked ___ for Web Attacks Globally, according to a report.
(A) 1st
(B) 3rd
(C) 8th
(D) 4th
Answer: D

6) Which country Vice president launches the book “Human Rights, Values and Cultural Ethos”?
(A) India
(B) Singapore
(C) Thailand
(D) Iran
Answer: A

7) Irfan Khan won Best Actor award at which Awards?
(A) Filmfare Awards
(B) Star Screen Awards
(C) IIFA Awards
(D) Zee Cine Awards
Answer: C

8) Who appointed as whole-time member of SEBI?
(A) Mahalingam
(B) Anant Barua
(C) Madhabi Puri Buch
(D) S. K. Mohanty
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team