Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 28 November 2018 Current Affairs Quiz

28 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Nageshwara Rao Guntur appointed as Chairperson of Which Indian Regulatory Body?
A) ICAI
B) Directorate General of Shipping
C) AERB
D) NABARD
Answer: C

2) WhatsApp’s Chief Business Officer Who has resigned?
A) Neeraj Arora
B) Jan Koum
C) Michael Jordaan
D) None of the above
Answer: A

3) First-ever India Russia Strategic Economic Dialogue held in which City?
A) Moscow
B) Yekaterinburg
C) Kazan
D) St. Petersburg
Answer: D

4) Which State won cadaveric organ donation award for 4th time?
A) Andhra Pradesh
B) Tamil Nadu
C) Chhattisgarh
D) Delhi
Answer: B

5) Who ranked top in the list of ‘Fortune India’s 50 Most Powerful Women’ in business’ this year?
A) Suneeta Reddy
B) Zia Mody
C) Kiran Mazumdar-Shaw
D) Gauri Khan
Answer: D

6) ISRO to launch hi-tech imaging satellite with 30 foreign satellites from Which State?
A) Bihar
B) Madhya Pradesh
C) Andhra Pradesh
D) Maharashtra
Answer: C

7) Mandatory Hedging cut to how many from 100% for Foreign Loans?
A) 70
B) 80
C) 90
D) 60
Answer: A

8) Which Country wins the 2018 Davis Cup, beating France 3-1?
A) Montenegro
B) Bulgaria
C) Croatia
D) Albania
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team