Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 28 October 2018 Current Affairs Quiz

28 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 28 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has appointed interim ED chief?
A) Nanabhoy Palkhivala
B) Saurabh Kumar
C) Sanjay Mishra
D) Subrahmanyam Jaishankar
Answer: C

2) 22nd National level meeting held between India & Which Country?
A) Myanmar
B) Jordan
C) Oman
D) Thailand
Answer: A

3) Which Country becomes second largest solar market according to MERCOM?
A) Iraq
B) China
C) USA
D) India
Answer: D

4) Which Company received top challengers’ & best mining equipment seller award?
A) BGR Mining & Infra Ltd
B) BEML
C) KIOCL Limited
D) SCCL
Answer: B

5) Which country Successfully Launched 1st Soyuz Rocket Since Failed Space Launch?
A) Denmark
B) Indonesia
C) Russia
D) France
Answer: C

6) Who has won two gold medals and a bronze medal at the Denmark Open?
A) Sanjeev Kumar
B) Srikanth
C) Prannoy
D) Sai Praneeth
Answer: A

7) Which day was observed as International Animation Day?
A) October 07
B) October 08
C) October 18
D) October 28
Answer: D

8) 20th edition of WETEX 2018 held in which City?
A) Abu Dhabi
B) Dubai
C) Sharjah
D) Fujairah
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team