fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 29 August 2018 Current Affairs Quiz

29 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 29 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has sworn in as Zimbabwe president?
A) Emmerson Mnangagwa
B) Canaan Banana
C) Robert Mugabe
D) None of the above
Answer:A

2) With Which country India signed Joint Trade agreements recently?
A) Pakistan
B) Saudi Arabia
C) Kenya
D) Indonesia
Answer:C

3) Satya S Tripathi appointed Assistant Secretary-General & Head of the which City office of UNEP?
A) Rochester
B) New York
C) Buffalo
D) Albany
Answer:B

4) Which Bank named world’s best bank by Global Finance magazine?
A) YES Bank
B) SBI
C) Andhra Bank
D) DBS Bank
Answer:D

5) Who has won Belgian Grand Prix 2018?
A) Sebastian Vettel
B) Timo Glock
C) Nico Rosberg
D) Jochen Mass
Answer:A

6) Which day was observed as National Sports Day?
A) 09 August
B) 13 August
C) 29 August
D) 12 August
Answer:C

7) Recently KK Haridas passed away. He was belonged to which of the following field?
A) Literature
B) Journalism
C) Science
D) Direction
Answer:D

8) Who has wins India’s 1st Asian Games Silver in Badminton?
A) PV Sindhu
B) Saina Nehwal
C) Ashwini Ponnappa
D) Jwala Gutta
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team