Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 29 December 2018 Current Affairs Quiz

29 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 29 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Justice Praveen Kumar appointed Acting Chief Justice of Which State High Court?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) Delhi
Answer: A

2) Who named most admired man for 11th year in a row?
A) Donald Trump
B) George W. Bush
C) Barack Obama
D) Bill Clinton
Answer: C

3) Which States to get separate High Courts?
A) Assam & AP
B) Telangana & AP
C) Telangana & Bihar
D) Telangana & Assam
Answer: B

4) Which Bank Topped List of Banks Penalising Staff For Fraud in 2015-2017 according to RBI?
A) Bank of India
B) Andhra Bank
C) SBI
D) ICICI
Answer: D

5) Who wins Balkan Athlete of The Year Award 2018?
A) Dejan Lovren
B) Ivan Rakitic
C) Luka Modric
D) Lovre Kalinic
Answer: C

6) Which American adventurer First Person to complete solo trek across Antarctica?
A) Colin O’Brady
B) Reinhold Messner
C) Santosh Yadav
D) Apa Sherpa
Answer: A

7) Which Country navigation satellite system BeiDou starts providing global service?
A) Japan
B) China
C) India
D) None of the above
Answer: B

8) Which Indian Cricketer breaks Dravid’s 16 year old Test record with 82-run knock?
A) Rohit Sharma
B) MS Dhoni
C) K. L. Rahul
D) Virat Kohli
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team