Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 29 July 2018 Current Affairs Quiz

29 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 29 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is the chairperson of the National Green Tribunal (NGT) Currently?
A) AK Goel
B) KN Tripathi
C) Shailaja Chandra
D) Rakesh Kumar Sinha
Answer: A

2) International conference on India-Vietnam economic ties was held in which city?
A) Kanpur
B) Faridkot
C) New Delhi
D) Lucknow
Answer: C

3) Who has appointed executive director of NCPEDP?
A) Tanya Dubash
B) Arman Ali
C) Nitin Nabar
D) Nisaba Godrej
Answer: B

4) Which Bank CEO Renu Satti has resigned from the role?
A) Punjab National Bank
B) SBI
C) Andhra Bank
D) Paytm Payments Bank
Answer: D

5) Shivangi Pathak, the 17-year-old from Which State?
A) Haryana
B) West Bengal
C) Karnataka
D) Assam
Answer: A

6) Which country women’s compound archery team reaches World No: 1 rank?
A) Afghanistan
B) Bangladesh
C) India
D) Bhutan
Answer: C

7) World’s Oldest Person, who recently died at age 117 in Japan is?
A) Kane Tanaka
B) Chiyo Miyako
C) Masazo Nonaka
D) Nabi Tajima
Answer: B

8) Which day was observed as International Tiger Day?
A) 10 July
B) 20 July
C) 13 July
D) 29 July
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team