Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 29 November 2018 Current Affairs Quiz

29 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 29 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed as UPSC Chairman?
A) Arvind Saxena
B) Virat Saxena
C) Agarwal
D) None of the above
Answer: A

2) Which Company appoints Brian Kwon as Mobile Business President?
A) ONIDA
B) Panasonic India Pvt Ltd
C) LG Electronics
D) Sony
Answer: C

3) Who has conferred with Highest French Civilian Honour?
A) Anil Agarwal
B) Azim Premji
C) Ashok Soota
D) Adi Godrej
Answer: B

4) Who released the book ‘Making of New India’?
A) Rajnath Singh
B) Azim Premji
C) Sushma Swaraj
D) Shri Arun Jaitley
Answer: D

5) Which state became the first to launch a pan-India single emergency number ‘112’?
A) Assam
B) Bihar
C) Himachal Pradesh
D) Delhi
Answer: C

6) The BCCI announced for how many years ban for age fradus?
A) 4
B) 1
C) 3
D) 2
Answer: D

7) Who wins gold medal in women’s trap in the National Shotgun?
A) Omkar Singh
B) Varsha Varman
C) Chain Singh
D) Asher Noria
Answer: B

8) Mohammed Aziz passes away. He is popularly known as __________.
A) Singer
B) Dancer
C) Actor
D) Director
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team