Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 29 October 2018 Current Affairs Quiz

29 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 29 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Jair Bolsonaro wins presidential election in Which Country?
A) Argentina
B) Brazil
C) Peru
D) Colombia
Answer: B

2) Who has re-elected Irish President again?
A) Patrick Hillery
B) Mary Robinson
C) Mary McAleese
D) Michael D Higgins
Answer: D

3) Who was inaugrated 3-day India mobile congress 2018?
A) Jitendra Singh
B) Mahesh Sharma
C) Manoj Sinha
D) Giriraj Singh
Answer: C

4) Which State is the best State for teenage girls in India according to the survey findings of The Teen Age Girls (TAG) Report?
A) Kerala
B) Madhya Pradesh
C) Maharashtra
D) Andhra Pradesh
Answer: A

5) Roopam Sharma wins World Health summit startup award in Which City?
A) Munich
B) Hamburg
C) Frankfurt
D) Berlin
Answer: D

6) Clara Sosa won Miss Grand International 2018 held in which city?
A) Naypyidaw
B) Yangon
C) Mandalay
D) Bagan
Answer: B

7) Who wins World Billiards Championship title?
A) Geet Sethi
B) Pankaj Advani
C) Anuja Thakur
D) Sourav Kothari
Answer: D

8) Former Delhi CM who has passed away?
A) Madan Lal Khurana
B) Arvind Kejriwal
C) Sheila Dikshit
D) Sushma Swaraj
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team