Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 30 December 2018 Current Affairs Quiz

30 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 30 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Ambika Prasad Panda appointed CMD of Which Mining Company?
A) SECL
B) NMDC
C) MOIL
D) None of the above
Answer: A

2) PHF secretary Who has resigned?
A) Waseem Ahmed
B) Sohail Abbas
C) Shahbaz Ahmed
D) Rehan Butt
Answer: C

3) Forty First Meeting of Central Sanctioning and Monitoring Committee held in Which City?
A) Bomaby
B) New Delhi
C) Kanpur
D) None of the above
Answer: B

4) Who is the author of the book Book ‘Early Indians: The Story of Our Ancestors and Where We Came From’?
A) Arundhati Roy
B) Salman Rushdie
C) Chetan Bhagat
D) Tony Joseph
Answer: D

5) Which City Municipal Corporation was awarded in the Swachh Survekshan 2018 rankings?
A) Warangal
B) Khammam
C) Hyderabad
D) Karimnagar
Answer: C

6) Which Bank Gets RBI Nod to operate as Scheduled Bank?
A) ESAF SFB
B) A U Small Finance Bank
C) Equitas Small Finance Bank
D) Ujjivan Small Finance Bank.
Answer: A

7) The third edition of women’s national boxing championships begins in Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Karnataka
D) Assam
Answer: C

8) Shehu Shagari passed away at 93. He is popularly known as __________.
A) Writer
B) Politician
C) Singer
D) None of the above
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team