Breaking News

30 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 30 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Dilip Sadarangani appointed as Chairman of Which Bank?
A) Andhra Bank
B) Canara Bank
C) SBI
D) Federal Bank
Ans: D

2) South India MSME summit 2019 held in Which City?
A) Mangalore
B) Bengaluru
C) Hubli
D) Belgaum
Ans: B

3) Who Overview of Visit to TamilNadu & Kerala?
A) Manmohan Singh
B) I. K. Gujral
C) Shri Narendra Modi
D) Rahul Gandhi
Ans: C

4) Uttarakhand’s First Tulip Garden in Which Town?
A) Pithoragarh
B) Nainital
C) Dehradun
D) Haridwar
Ans: A

5) Which State won Best State award in the Swasth Bharat Yatra?
A) Madhya Pradesh
B) Tamil Nadu
C) Andhra Pradesh
D) Bihar
Ans: B

6) Which Airport retains top position as world’s Busiest Airport?
A) Abu Dhabi International Airport
B) Sharjah International Airport
C) Al Ain International Airport
D) Dubai Airport
Ans: D

7) RBI to Inject Rs 37,500 Crore Through OMO in Which Month?
A) January
B) March
C) February
D) April
Ans: C

8) Who won New South Wales men’s Amateur Golf Championship?
A) Kartik Sharma
B) Anirban Lahiri
C) Arjun Atwal
D) Jyoti Randhawa
Ans: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team