fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 30 June 2018 Current Affairs

30 June 2018 Current Affairs

Click here to download 30 June 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Company has appointed 40 year old founding family member as new CEO?
(A) Intel
(B) Sony
(C) LG
(D) Nokia
Answer: C

2) NASA to launch world’s lightest Satellite designed by Which city students in Tamil Nadu State?
(A) Chennai
(B) Coimbatore
(C) Tiruchirappalli
(D) Madurai
Answer: A

3) What is the India’s rank in the 2018 GRETI?
(A) 25
(B) 30
(C) 35
(D) 15
Answer: C

4) Name the bank that has recently appointed Girish Chandra as its non executive part time chairman ?
(A) IDBI Bank
(B) ICICI Bank
(C) HDFC Bank
(D) Axis Bank
Answer: B

5) Which Country has named worst human trafficking country?
(A) China
(B) Mongolia
(C) South Korea
(D) North Korea
Answer: D

6) Which currency falls to all-time low of 69.09 against US dollar?
(A) Euro
(B) Indian rupee
(C) Indonesian rupiah
(D) Russian ruble
Answer: B

7) Which country money in Swiss banks rises 50%?
(A) India
(B) Pakistan
(C) South Korea
(D) America
Answer: A

8) Which Seinfield actor passed away recently after he was diagnosed with brain cancer?
(A) Jerry Seinfeld
(B) Larry David
(C) Stanley Anderson
(D) Jason Alexander
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team