Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 30 November 2018 Current Affairs Quiz

30 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 30 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed as CEO of World Gold Council?
A) David Tait
B) Sundar Pichai
C) Satya Nadella
D) Mark Zuckerberg
Answer: A

2) Salome Zourabichvili has been recently elected as the first female president of Which Country?
A) Cyprus
B) Poland
C) Georgia
D) Croatia
Answer: C

3) South Asia Youth Peace Conference held in Which City?
A) Gurugram
B) New Delhi
C) Chandigarh
D) Panchkula
Answer: B

4) Who Retains his title as World Chess Champion?
A) Simen Agdestein
B) Jon Ludvig Hammer
C) Leif Erlend Johannessen
D) Magnus Carlsen
Answer: D

5) Which of the following film has won the Golden Peacock at IFFI 2018?
A) Ee Ma Yau
B) Donboss
C) Aga
D) Walking with the wind
Answer: B

6) Which Company appoints Rohit Kapoor as CEO of Real Estate Business?
A) Hyatt
B) InterContinental Hotels Group
C) Marriott International
D) OYO
Answer: D

7) According to Which Bank Non-food bank credit grows at 15.6%?
A) SBI
B) Andhra bank
C) RBI
D) Bank of India
Answer: C

8) Harry Leslie Smith dies at how many years?
A) 95
B) 96
C) 98
D) 66
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team