Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 30 October 2018 Current Affairs Quiz

30 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 30 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Angela Merkel to step down as German chancellor in which Year?
A) 2021
B) 2020
C) 2022
D) 2023
Answer: A

2) Who has appointed Hockey’s International Technical Official?
A) Alexander Ovechkin
B) Henrik Lundqvist
C) Rohini Bopanna
D) Wayne Gretzky
Answer: C

3) International Conference on Status & Protection of Coral Reefs was held in which Union Territory?
A) Chandigarh
B) Lakshadweep
C) Dadra & Nagar Haveli
D) Puducherry
Answer: B

4) Which Bank to inject Rs 40,000 Crore in November via OMO?
A) YES Bank
B) SBI
C) Andhra Bank
D) RBI
Answer: D

5) Who became first Recipient of Chris Evert WTA World No.1 Trophy?
A) Simona Halep
B) Martina Navratilova
C) Chris Evert
D) Tracy Austin
Answer: A

6) India & Which Country declared joint winners of Asian Champions Trophy?
A) China
B) USA
C) Pakistan
D) Russia
Answer: C

7) Who won 99th career title in his Hometown?
A) Rafael Nadal
B) Roger Federer
C) Andy murray
D) John McEnroe
Answer: B

8) Urdu writer who has died following a long term illness, in Delhi?
A) Gopi Chand Narang
B) Satyapal Anand
C) Farhat Ishtiaq
D) Qazi Abdussattar
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team