Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 31 August 2018 Current Affairs Quiz

31 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 31 August 2018 CA Quiz in PDF Form

1) 4th BIMSTEC Summit began in which Country?
A) Afghanistan
B) Bangladesh
C) Nepal
D) Bhutan
Answer:C

2) To improve State Highways in which state did India & ADB sign $346 Million Loan?
A) Madhya Pradesh
B) Kerala
C) Assam
D) Uttar Pradesh
Answer:A

3) Where will Isro’s Chandrayaan-2 mission be launched?
A) March 2019
B) January 2019
C) April 2019
D) March 2019
Answer:B

4) Where did ICAR Organizes 2-Day Conference on motivate and attract youth in agriculture?
A) Uttar Pradesh
B) Haryana
C) Punjab
D) New Delhi
Answer:D

5) Which bank to adopt 30 villages in flood hit kerala?
A) IDBI
B) Bank of India
C) HDFC Bank
D) ICICI
Answer:C

6) Who has released book on Weather Information Portal for Indian Power System?
A) ML Sinha
B) Vikrant Sinha
C) Mahesh Gupta
D) RK Singh
Answer:D

7) Who has wins gold in men’s 1500m event in the Asian Games 2018?
A) Jinson Johnson
B) Arokia Rajiv
C) Dharambir Singh
D) Ayyasamy Dharun
Answer:A

8) Nandamuri Harikrishna died in a road accident in the which District?
A) Adilabad
B) Nalgonda
C) Ranga Reddy
D) Medak
Answer:B

 

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team