Breaking News
Home / gk / Quiz / 31 January 2019 Current Affairs Quiz

31 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 31 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who has assumed the charge as Vice Chief of Naval Staff?
A) G Ashok Kumar
B) Karambir Singh
C) Anil Kumar Chawla
D) Devraj Anbu
Answer: A

2) Syria & Which Country signs long-term economic cooperation deal?
A) Pakistan
B) UAE
C) Iraq
D) Iran
Answer: D

3) Which bank released a data on Census on Foreign Liabilities and Assets of Indian Direct Investment Companies, 2017-18?
A) Andhra Bank
B) RBI
C) SBI
D) Bank of India
Answer: B

4) Which Country Central Banks launch common digital currency called ‘Aber’?
A) UAE
B) Saudi Arabia
C) A & B
D) None of the above
Answer: C

5) Who Received Carnot Prize?
A) Piyush Goyal
B) Suresh Prabhu
C) D. V. Sadananda Gowda
D) Mallikarjun Kharge
Answer: A

6) The United Nations announced Which Years as the International Year of the Periodic Table?
A) 2018
B) 2019
C) 2020
D) 2021
Answer: B

7) South Korean footballer who announces retirement?
A) Son Heung-min
B) Park Ji-sung
C) Cha Bum-kun
D) Ki Sung-yueng
Answer: D

8) Amrik Singh Nagra Passed away. He was Popularly Known as ___________.
A) Badminton
B) Footballer
C) Cricketer
D) Chess Player
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team