Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 31 October 2018 Current Affairs Quiz

31 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 31 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) World’s Largest Airport under one roof opened in Which Country?
A) Antalya
B) Ankara
C) Izmir
D) Istanbul
Answer: D

2) According to a new Standard Chartered study Which Country topped as Asia most investment savvy economy?
A) Japan
B) India
C) Russia
D) China
Answer: B

3) Who has receives INSA Teachers award-2018?
A) Ashis Mukherjee
B) Subhrangshu Sekhar Sarkar
C) Debabrata Das
D) Anjan Bhuyan
Answer: A

4) Which bank partners with Hitachi Payments formed joint venture for digital payment platform?
A) Dena Bank
B) Yes Bank
C) State Bank of India
D) Catholic Syrian Bank
Answer: C

5) Which Country to send first manned space mission in 2022?
A) Pakistan
B) India
C) USA
D) China
Answer: A

6) Who won Panasonic Open India Title?
A) Shiv Kapur
B) Aditi Ashok
C) Aman Raj
D) Khalin Joshi
Answer: D

7) African American playwright who has passed away?
A) Suzan-Lori Parks
B) Ntozake Shange
C) Lynn Nottage
D) Marsha Norman
Answer: B

8) Which day was observed as World Cities Day?
A) October 01
B) October 11
C) October 31
D) October 21
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team